Contact

Let's talk!

Kim Smienk Mediation

Gevestigd in Utrecht

kim@kimsmienkmediation.nl

+ 31 (0)6 112 72 122

E-mails worden binnen 24 uur beantwoord. Als ik in gesprek ben kan ik mijn telefoon helaas niet op nemen, spreek dan de voicemail in, stuur dan een whatsapp of e-mail en ik bel zo spoedig mogelijk terug!

Kantoor Utrecht & Amsterdam

Het bezoekadres van mijn kantoor in Utrecht is Oorsprongpark 7 (3581 ET). De openingstijden van de locatie in Utrecht zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 – 21:30 uur en zaterdag van 10:00 – 16:00 uur.

Gesprek in de avonden, op zaterdag of op zondag? Dat is mogelijk!

Naast het hoofdkantoor in Utrecht heb ik ook een bezoekadres in Amsterdam aan de Binnenkant 24 (1011 BH). De openingstijden van de locatie in Amsterdam zijn maandag t/m zondag van 09:00 – 22:00 uur.

Gesprek in andere plaats dan Utrecht en Amsterdam

Wil je in een andere plaats dan Utrecht of Amsterdam afspreken? Hiervoor huur ik ruimtes bij Het Coachhuis. Het Coachhuis is in heel Nederland gevestigd. In overleg kan een gesprek dan ook altijd in de buurt plaatsvinden!

Liever een gesprek vanuit huis, zonder reistijd? Plan dan een online gesprek in!

Online gesprek

Gesprekken kunnen ook online plaatsvinden in mijn ”online kantoor”. Online gesprekken werken nagenoeg hetzelfde als face to face gesprekken. Voor een meer uitgebreid uitleg van online mediation lees je dit artikel.  Online gesprekken kunnen overdag, ’s avonds en op zaterdag en zondag gepland worden.

×